Philadelphia

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking bij het invullen van hun eigen leven. Niet het leven dat anderen van hen verwachten, maar zoals zij dat zelf willen.

Logo Philadelphia partner van Levendig Landgoed Huize Padua

Philadelphia en GGZ Oost Brabant hebben op Levendig Landgoed Huize Padua de handen ineengeslagen. In Kraanmeer bieden de organisaties zorg en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking én een psychiatrische stoornis.

Wij zijn Philadelphia Zorg

Door heel Nederland bieden wij meer dan 8.600 cliënten elke dag kansen om hun eigen leven te leiden. Dat doen we door zorg te bieden vanuit onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap. Cliënten wonen bij ons, krijgen intensieve zorg of ambulante begeleiding, komen om hun dag passend in te vullen of om te logeren. We ondersteunen als het nodig is en durven los te laten als het kan. Ruim 7.500 medewerkers geven cliënten het vertrouwen om te groeien. Bij Philadelphia kijken wij graag naar mogelijkheden en naar kansen. Zo halen we het beste uit elkaar.

Client Philadelphia partner van Levendig Landgoed Huize Padua

Berichten & events

Recente nieuwsbrief
Installateurs
Installateurs bekend 
Bouw update
Bouw-update
Boekenmarkt
Boekenmarkt, 19-21 januari ben jij erbij? 📚
De vooruitgang LLHP
Nieuwe openingstijden voor De Vooruitgang
Nieuwjaar LLHP
Dag 2023, Hallo 2024 !

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.