Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Levendig Landgoed Huize Padua. Levendig Landgoed Huize Padua besteedt uiterste zorg aan een actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Levendig Landgoed Huize Padua kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.levendiglandgoedhuizepadua.nl.

Het is mogelijk dat via de website van Levendig Landgoed Huize Padua toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Levendig Landgoed Huize Padua kan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina’s of -sites.

De informatie en illustraties op deze site mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgenomen of in welke wijze dan ook worden gekopieerd of ge-deeplinkt.

Kunst, in alle vormen en technieken, maakt de leefomgeving prettiger en zorgt voor contact tussen mensen. De komende jaren gaan we met kunstwerken en kunstprojecten het Levendig Landgoed toegankelijker maken.

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.