ORO

Kwetsbare mensen gelukkig maken is de missie van ORO. Een mensgerichte partner in de zorg voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.

Op Levendig Landgoed Huize Padua bundelen ORO en GGZ Oost Brabant hun krachten. In Kraanmeer bieden de organisaties mensen met een verstandelijke beperking én een psychiatrische stoornis hulp.

Bewoners werken overdag op het terrein of op een werkpost daarbuiten en worden actief ondersteund met behandelingen en deskundige begeleiding.

Groeien van geluk

Wij hebben grote expertise opgebouwd op het gebied van autisme, licht verstandelijke beperking, ernstige verstandelijke beperking, ernstige meervoudige beperking en niet aangeboren hersenletsel. Onze zorgprofessionals bieden oplossingen op maat en kijken altijd naar de mogelijkheden en talenten van cliënten, want het hebben van een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme hoeft geluk niet in de weg te staan. Ruim 1.500 betrokken en deskundige medewerkers en meer dan 1.000 enthousiaste vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor het welzijn van onze cliënten.

Berichten & events

De kas op Levendig Landgoed Huize Padua
Programma inloopmarkt 24 september
Padualoop 2022 op Levendig Landgoed Huize Padua
Regenachtige maar geslaagde Padualoop
Laatste kapittel broeders Penitenten op Levendig Landgoed Huize Padua
Laatste Kapitteldag Broeders Penitenten
Deelnemers Padualoop op Levendig Landgoed Huize Padua
Padualoop 2022
Kom in de kas op Levendig Landgoed Huize Padua tijdens de inkoopmarkt
Inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua
Leuke dingen voor je tuin of balkon zoals bloemen koop je in de kas van Levendig Landgoed Huize Padua
Leuks voor je balkon of tuin

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

button/rood/sluit
button/rood/sluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030
button/wit/sluit

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.