Herenboeren Landmeerse Loop

Samen Duurzaam Voedsel produceren. Elke week verse groenten van het seizoen, lekker fruit, eitjes en (voor wie wil) heerlijk vlees en lekkere vleeswaren. En dat ‘gewoon’ van je éigen boerderij, verzorgd door je éigen boer.

Herenboeren Landmeerse Loop en Levendig Landgoed Huize Padua werken op het landgoed samen om duurzaam voedsel te produceren.

 

 

 

Grip op gezond eten

Herenboeren Landmeerse Loop is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Boekel en Gemert. Wij willen grip op ons eten, gezond eten, weten waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. We willen erop kunnen vertrouwen dat ons eten eerlijk is geproduceerd, met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

Dit gaan we doen op Levendig Landgoed Huize Padua. Een plek waar duurzaam, puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd exclusief voor de leden-Herenboeren: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees. Bewoners van Huize Padua kunnen uiteraard lid worden en een handje meehelpen.

Want het is toch fantastisch als ons eten in onze eigen omgeving wordt geproduceerd? En wat is er leuker dan een boerderij te hebben waar je van eet?

Kom gerust eens langs op de hoeve van Huize Padua, we zien je graag!

Aantal Herenboeren Landmeerse Loop partner van Levendig Landgoed Huize Padua

Berichten & events

Recente nieuwsbrief
Installateurs
Installateurs bekend 
Bouw update
Bouw-update
Boekenmarkt
Boekenmarkt, 19-21 januari ben jij erbij? 📚
De vooruitgang LLHP
Nieuwe openingstijden voor De Vooruitgang
Nieuwjaar LLHP
Dag 2023, Hallo 2024 !

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.