GGZ Oost Brabant

GGZ Oost Brabant biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg aan mensen met complexe psychische en psychiatrische zorgvragen. De behandeling en begeleiding is gericht op herstel en participatie.

Logo GGZ Oost Brabant partner van Levendig Landgoed Huize Padua

Zorg die je je eigen familie en naasten gunt

Cees en Esmee tijdens de dagbesteding op Levendig Landgoed Huize Padua

We vinden het bevorderen van zelf- en samenredzaamheid belangrijk en behandelen mensen zoveel mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving in verbinding met naasten. In ons werkgebied vinden cliënten ons daarom altijd dicht in de buurt.

Van ‘n korte therapie en langdurige woonbegeleiding tot GGZ in de wijk. Ook kunnen mensen terecht in onze (poli)klinieken in de regio, waaronder Levendig Landgoed Huize Padua.

Initiatiefnemer Levendig Landgoed Huize Padua

De mentale gezondheidszorg ontwikkelde zich door de jaren heen. Mensen ontvangen zoveel mogelijk thuis zorg waardoor klinische behandeling steeds minder nodig is. Voor wie dat wel nodig heeft, is Huize Padua vanwege de healing environment een geschikte plek. Om dat ook in de toekomst te blijven, transformeert GGZ Oost Brabant, samen met diverse samenwerkingspartners, Huize Padua tot een levendig landgoed.

De healing environment van Levendig Landgoed Huize Padua

Berichten & events

Recente nieuwsbrief
Installateurs
Installateurs bekend 
Bouw update
Bouw-update
Boekenmarkt
Boekenmarkt, 19-21 januari ben jij erbij? 📚
De vooruitgang LLHP
Nieuwe openingstijden voor De Vooruitgang
Nieuwjaar LLHP
Dag 2023, Hallo 2024 !

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.