Dichterbij

Dichterbij is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking of meervoudige beperkingen. Dichterbij helpt je te leven zoals jij dat wilt.

Logo Dichterbij partner van Levendig Landgoed Huize Padua

Dichterbij en GGZ Oost Brabant gaan op Levendig Landgoed Huize Padua samenwerken. De organisaties willen mensen met een verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid of verslavingsproblematiek beter ondersteunen door een geïntegreerde behandeling en begeleiding met expertise vanuit beide organisaties aan te bieden. Met als doel dat cliënten zo gewoon mogelijk kunnen leven met hun beperking.

Wonen, werken en hulp bij jou in de buurt

Dichterbij ondersteunt onder andere mensen met een licht verstandelijke beperking bij het vorm en inhoud geven aan een betekenisvol leven. Daarbij richt Dichterbij zich op het goed invulling geven aan de basale behoeften van cliënten en de talenten van cliënten daarbij in te zetten. Ook vindt Dichterbij het van belang dat het persoonlijk netwerk van cliënten wordt betrokken bij de zorg die Dichterbij aan haar cliënten biedt en dat het persoonlijk netwerk van cliënten wordt ondersteund.

Berichten & events

Sinterklaashuis
Sinterklaashuis 3 december! Ben jij erbij?
Kerstkaarten levendiglandgoed huize padua
De populaire kerstkaarten weer te koop!
Kerstmarkt Levendig Landgoed Huize Padua
Kom naar de kerstmarkt 7 december 2023, entree=gratis
Prinsepaar Levendig Landgoed Huize Padua
Bekendmaking prinsenpaar in Brouwershof Huize Padua
Modeshow Levendig Landgoed Huize Padua
Najaarsmodeshow bij Boetiek ’t Laantje 5 oktober 2023
De kas op Levendig Landgoed Huize Padua
Kom in de kas op 17 september 2023

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.