Voorlopig Ontwerp Stedenbouwkundig plan Levendig Landgoed Huize Padua goedgekeurd

De stuurgroep Levendig Landgoed Huize Padua keurde recent het voorlopig ontwerp stedenbouwkundig plan goed. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in de transformatie van Huize Padua tot levendig landgoed. Het plan geeft meer in detail aan wat er gaat gebeuren.

Het stedenbouwkundig plan is een verdere verdieping van de Gebiedsvisie Levendig Landgoed Huize Padua die in 2021 is vastgesteld door de gemeente Boekel. Het stedenbouwkundig plan bestaat uit tekeningen, referentie-foto’s en een beschrijving van de toekomstige inrichting van het gebied. Alle elementen die ruimte vragen zijn weergegeven, zoals:

  • waar komen groen, water of parkeerplaatsen?
  • hoe is de wegenstructuur op het terrein bedacht?
  • wat is de functie van de verschillende gebouw op het terrein?

 

Details
In het stedenbouwkundig plan staan ook allerlei uitgangspunten weergegeven. Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat honden op het landgoed aangelijnd moeten worden, kun je er 24/7 terecht of is het landgoed van zonsondergang tot zonsopgang alleen toegankelijk voor bewoners? Komt er eenrichtingsverkeer of tweerichtingsverkeer op het terrein en wat voor straatverlichting komt er?

Op de hoogte blijven?
Via onze social mediakanalen en digitale nieuwsbrief kun je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de transformatie van Huize Padua tot levendig landgoed.

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.