Verbouwing Kraanmeer verloopt volgens planning

De verbouwing is volop in uitvoering en verloopt volgens planning. De kozijnen en zonwering aan de buitenkant van het gebouw Kraanmeer worden gerenoveerd. In het gebouw werken we aan het betegelen van de badkamers, het aan- brengen van behang en het afwerken van vloeren en plafonds. Binnenkort worden ook het sanitair, verlichting en dergelijke geplaatst.

 

Studio’s inrichten
De planning is dat de verbouwwerkzaamheden in januari klaar zijn. Daarna zorgen we voor de inrichting van de achttien studio’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gordijnen, meubels, keukenapparatuur en ICT-voorzieningen. Elke bewoner krijgt straks een woon-slaapkamer, een keuken en een doucheruimte met wastafel en toilet. Daarnaast delen de bewoners een aantal ruimtes, zoals gemeenschappelijke huiskamers, een keuken en een terras.

 

Verhuizen
Cliënten vanuit onze organisatie en Philadelphia verhuizen in het eerste kwartaal van 2022 naar Kraanmeer. Dit is dé plek voor mensen met een licht verstandelijke beperking die psychisch kwetsbaar zijn. De behandeling en begeleiding richten zich op het herstellen van de psychiatrische aandoening en een zo gelukkig en ‘gewoon’ mogelijk leven leiden.

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.