Sta jij dit jaar op het podium tijdens PaduaPop?

Op zondag 29 mei vindt van 13.00 tot 19.00 uur in het park op Levendig Landgoed Huize Padua een kleinschalig, gratis toegankelijk én alcoholvrij festival plaats: PaduaPop. 

Na een succesvolle start in 2019 gooide corona de afgelopen twee jaar helaas roet in het eten. Na twee coronaproof edities zijn de voorbereidingen voor een originele versie alweer in volle gang! Naast live muziek op twee podia van onder andere VOF de Kunst en Casa de la Muerte zijn er volop leuke activiteiten voor de kids, een heuse silent disco/yoga, DJ’s en een home made market. Het festivalprogramma wordt ingevuld door bewoners en medewerkers van GGZ Oost Brabant en bekende artiesten uit de regio.

Schitter jij op het podium?
Maak jij ook muziek in een band? Dan is er wellicht voor jou ook een plekje beschikbaar in de line up van PaduaPop! Heb je interesse, laat dit vóór 25 maart a.s. weten via de mail. Vermeld de naam van de band, het aantal personen waaruit de band bestaat en jullie genre. Voeg een foto toe en bij voorkeur een demo of YouTube link, zodat onze experts de voorselectie kunnen maken.

Houd deze site en onze social mediakanalen in de gaten voor meer informatie over PaduaPop.

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.