Kom in de kas op 17 september 2023

Op zondag 17 september 2023 organiseren we tussen 11:00 en 15:00 uur ‘Kom in de kas’ op Huize Padua. We vertellen je die dag wat onze plannen zijn qua gebiedsontwikkeling en horen graag jouw mening. Wat mag er absoluut niet ontbreken op Levendig Landgoed Huize Padua? Waar word je blij van en wat kunnen we verbeteren? Heb je een initiatief om de levendigheid op het landgoed te vergroten? Laat het ons weten. Goede en haalbare ideeën proberen we een plek te geven in het plan.

Programma
Je kunt vragen stellen aan de architect en stedenbouwkundige en kennismaken met verschillende samenwerkingspartners, zoals Dichterbij en Herenboeren. De Herenboeren laten je graag het deel van ons landgoed zien waar zij al aan de slag zijn gegaan. Je kunt ook deelnemen aan een van de drie rondleidingen (om 11.30, 13.00 en 14.00 uur) die we die dag over het terrein organiseren. De rondleidingen starten bij de kas op Levendig Landgoed Huize Padua.

Denk mee!
Je kunt tussen 11.00 en 15.00 uur binnenlopen om buurtgenoten te ontmoeten, een soepje te eten en je wensen te bespreken. We kijken uit naar je komst, want samen maken we van Huize Padua een levendig landgoed waar iedereen ruimte ervaart!

Graag tot ziens op zondag 17 september in de kas op Huize Padua.

PS. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Levendig Landgoed Huize Padua? Schrijf je dan onderaan op de homepage in voor onze gratis digitale nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig updates.

 

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.