Nieuwe openingstijden voor De Vooruitgang

Het centrum voor leren, werken en vrijetijd ‘De Vooruitgang’ in Boekel is gevestigd in het Sint-Jangebouw 20-22, Lokaal 3.
De bewoners hebben de weg naar ‘De Vooruitgang’ al gevonden ook inwoners van gemeente Boekel en omstreken komen nieuwsgierig een kijkje nemen of komen langs voor een gezellige koffiepauze.

De afgelopen tijd hebben er gesprekken plaatsgevonden met diverse organisaties in en rond Boekel om de aanwezigheid te vergroten. Dit heeft geresulteerd in een extra openingsdag namelijk: de woensdag!

Je bent van harte welkom bij ‘De Vooruitgang’ op dinsdag, woensdag en donderdag van 9 uur tot 16.00 uur. De koffie staat klaar. Zo beginnen we 2024 weer met een nieuwe stap voorwaarts! ☕️

Tot snel!

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.