Kerst op Levendig Landgoed Huize Padua ๐ŸŒŸ๐ŸŽ„

Op donderdag 7 december transformeerde het landgoed in een bruisend centrum van kerstvreugde. Dit jaar mochten we meer dan 1500 bezoekers verwelkomen op onze kerstmarkt, waar zij volop genoten van de feestelijke sfeer.

De markt, met meer dan 40 kraampjes, bracht de kerstsfeer ook echt tot leven. Bewoners, medewerkers en lokale ondernemers boden een prachtige mix van kerst- en sfeerartikelen. En wat een traktatie was de erwtensoep van ‘Soep to Go’! ๐Ÿฒ

Voor vermaak zorgde Clown Ronnie Ballonnie, die jong en oud betoverde, terwijl muzikale klanken van Love4music, Huiskoor Krek zoals โ€™t Gรปh en het Joyfull gelegenheidskoor uit Handel de lucht vulden met muziek.

We zijn enorm trots op de creatieve cliรซnten van het Ambachtcentrum, de Groenactiviteiten en het Activiteitencentrum, die hun unieke producten met trots presenteerden. Hun handgemaakte kerstboompjes, vogeltaarten, ethanol-haardjes, decoratiepotjes en gevulde dennenappels waren een groot succes!

Enorme dank aan iedereen die bijdroeg: vrijwilligers, medewerkers, standhouders, bezoekers, koren en het team van Vrije tijd en Vrijwilligerswerk, dat deze geweldige markt heeft georganiseerd!

Noteer alvast: Kerstmarkt Huize Padua 2024 op donderdag 12 december. We hopen jullie daar allemaal weer te zien!

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.