Inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua 2022

We zijn heel erg benieuwd naar jouw beeld van een levendig landgoed. Daarom organiseren we op zaterdag 24 september 2022 een inloopmarkt in de kas op Huize Padua.

We vertellen je die dag wat onze plannen zijn qua gebiedsontwikkeling en horen graag jouw mening. Wat mag er absoluut niet ontbreken op Levendig Landgoed Huize Padua? Waar word je blij van en wat kunnen we verbeteren? Heb je een initiatief om de levendigheid op het landgoed te vergroten? Laat het ons weten.

Goede en haalbare ideeën proberen we een plek te geven in het plan. Een voorbeeld daarvan is onze samenwerking met de Herenboeren en Dichterbij. Ook zij zijn die dag aanwezig.

Je kunt vragen stellen aan de architect en stedenbouwkundige en kennismaken met verschillende samenwerkingspartners. Ook kun je een kijkje nemen in de kas en op het deel van ons landgoed waar de Herenboeren al aan de slag zijn gegaan.

Je kunt tussen 11.00 en 15.00 uur binnenlopen om buurtgenoten te ontmoeten, een soepje te eten en je wensen te bespreken. We kijken uit naar je komst, want samen maken we van Huize Padua een levendig landgoed waar iedereen ruimte ervaart!

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.