Geslaagde editie PaduaPop

Ondanks het regenachtige weer afgelopen zondag kijken we terug op een prachtige dag. Wat was het fijn om de vele bezoekers te zien genieten van het kleinschalige festival op Levendig Landgoed Huize Padua.

Er was voor elk wat wils. Dansen op de klanken van Buona Sera Signorina. Smikkelen van lekkers uit de food corner. Snuffelen naar schatten op de vlooienmarkt. En uit volle borst meezingen met ’Een kopje koffie’ van VOF de Kunst. Nog meer sfeer proeven? Bekijk dan deze korte video en/of lees dit artikel dat het Brabants Dagblad schreef over PaduaPop.


Tijdens het festival werd ook de winnaar bekendgemaakt van de gedichtenwedstrijd Levendig Landgoed Huize Padua. Caroline van den Elsen, burgemeester van Boekel, zetten de drie genomineerden in de bloemen gezet en maakte bekend wie het winnende gedicht had geschreven. Benieuwd naar het gedicht? Houd onze (social) mediakanalen in de gaten!
aroline van den Elsen, burgemeester van Boekel. Bestuursvoorzitter Fred Pijls en directie Huize Padua Lianne Verbruggen en Koen van Haaren zetten de drie genomineerden van de gedichtenwedstrijd in de bloemen
Dank je wel vrijwilligers, muzikanten, andere betrokkenen en bezoekers dat jullie zo’n succes maakten van deze editie. En… noteer 4 juni 2023 alvast in je agenda. Dan vindt de volgende editie van PaduaPop plaats.

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.