Geslaagd Rondje GGZ Oost Brabant

Op 18 september 2021 organiseerde GGZ Oost Brabant voor de allereerste keer een Rondje GGZ Oost Brabant: een fietstocht voor medewerkers met hun gezin, vrijwilligers en bewoners van Landgoed Huize Padua.

 

Ruim 125 deelnemers kozen uit vier fietstochten met verschillende afstanden en moeilijkheidsniveaus. Alle tochten startten op Huize Padua en gingen dwars door de prachtige natuur in onze regio. Onderweg werden de sportieve fietsers getrakteerd op heerlijke versnaperingen. Het was een gezellige dag en het weer was schitterend!

 

Maria werkt als horecamedewerker in Helmond. Ze fietste samen met haar man Jan. “Ik vind het een goede manier om collega’s te leren kennen buiten het werk. En het is goed georganiseerd, een mooie route is uitgezet en we worden verwend met allerlei lekkers! Voor herhaling vatbaar!”

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.