Feestelijke opening Kraanmeer

Vorige week dinsdag vierden we een (klein) feestje op Levendig Landgoed Huize Padua. Onze partners Philadelphia en GGZ Oost Brabrant openden officieel de deuren van de locatie Kraanmeer.

“Het is een ongelooflijk creatief denkwerk geweest. Voor ons is dit een unieke samenwerking samen met GGZ Oost Brabant. Fijn dat we dit op deze mooie locatie doen”, zei Danielle Meijer, directeur intensieve zorg bij Philadelphia.

Han van Esch, raad van bestuur Philadelphia en Fred Pijls, raad van bestuur GGZ Oost Brabant onthulden prachtige houten panelen die in de hal op de benedenverdieping van Kraanmeer te bewonderen zijn. Deze panelen waren een onderdeel van het preekgestoelte dat vroeger in de naastgelegen kapel stond.

Dit mooie moment werd gevierd samen met de bewoners en hun familie.

Een drankje om te proosten op de opening van het gebouw Kraanmeer op Levendig Landgoed Huize Padua

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.