Eerste klankbordgroep Levendig Landgoed Huize Padua is een feit!

Op dinsdag 29 maart heeft de eerste klankbordgroep van Levendig Landgoed Huize Padua plaatsgevonden met de directie Huize Padua.

In de klankbordgroep zit een afvaardiging van medewerkers, cliënten, familie en naasten van onze partner GGZ Oost Brabant. Zij zijn uitgenodigd om te participeren in het planontwikkelproces van het Levendig Landgoed Huize Padua. In de eerste bijeenkomst hebben Koen van Haaren, directeur zorg en Lianne Verbruggen, directeur behandelzaken de aanwezigen meegenomen in de huidige stand van zaken (schuifplan, bouwstenen, architectenkeuze) en de planning van de komende periode. Het was een interactieve bijeenkomst met veel goede suggesties, waarbij deelnemers ruimte namen voor vragen en input. De directie is erg tevreden over deze sessie en kijkt uit naar de volgende!

De klankbordgroep LLHP wordt een aantal keer per jaar in de avond georganiseerd. Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze klankbordgroep, kun je je aanmelden via contact@levendiglandgoedhuizepadua.nl

 

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.