Eerste bewoners verwelkomd op Kraanmeer

Op 14 februari 2022 was het zover: we verwelkomden de eerste bewoners van de appartementen op de begane grond van Kraanmeer! Een mooie mijlpaal!

Hier werken GGZ Oost Brabant en zorginstelling Philadelphia samen, zodat mensen met een licht verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid een plek hebben waar zij terecht kunnen voor een geïntegreerde behandeling en begeleiding. De samenwerking sluit naadloos aan op de al jarenlange samenwerking tussen zorgaanbieder ORO en het Hoogspecialistisch centrum voor LVB-Psychiatrie van GGZ Oost Brabant. Op de 1e étage van Kraanmeer wonen al enkele jaren cliënten, die er hun geïntegreerde zorg ontvangen.

Gemoedelijke omgeving
Edwin de Rijck, zorgmanager LVB-Psychiatrie bij GGZ Oost Brabant is blij dat de afdeling nu in gebruik is genomen en kijkt uit naar de samenwerking: “Door onze samenwerking kunnen mensen met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening een gewoon leven leiden dat bij hun past. De locatie op Levendig Landgoed Huize Padua biedt hun een gastvrije en gemoedelijke omgeving waarin zij worden gestimuleerd het beste uit hun leven te halen.”

Verbouwing
De afgelopen periode is de ruimte verbouwd en ingericht tot een prachtige verblijfsafdeling die helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Dankzij de flexibiliteit van cliënten en de inzet van medewerkers is de verbouwing goed verlopen! Chapeau!

 

Slaapkamer in Kraanmeer op Levendig Landgoed Huize Padua

Huiskamer Kraanmeer op Levendig Landgoed Huize Padua

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.