Druk bezochte inloopmarkt Levendig Landgoed Huize Padua

Wauw, wat een mooie dag hebben we achter de rug! Afgelopen zaterdag organiseerden we een inloopmarkt op Levendig Landgoed Huize Padua voor iedereen met interesse in onze toekomstplannen. Bewoners, medewerkers, buurtgenoten en netwerkpartners konden hun tips, tops en vragen over de gebiedsontwikkeling kwijt op de markt onder het genot van een kop soep en een broodje. “Wat een inspirerende inloopmarkt bij Huize Padua”, liet een van de bezoekers zich ontvallen.
Bezoekers konden een rondleiding volgen, in ongedwongen sfeer kennismaken met de Herenboeren en architect én inspiratie opdoen over toekomstige woonvormen en innovatieve ontwikkelingen die wij op het landgoed bieden.
Daarnaast bekrachtigden we formeel de samenwerking met twee nieuwe netwerkpartners: Dichterbij en De Herenboeren Landmeerse Loop.
Herenboeren op Levendig Landgoed Huize PaduaUitleg over de toekomstplannen van Levendig Landgoed Huize PaduaDichterbij en GGZ Oost Brabant gaan samenwerken op Levendig Landgoed Huize Padua

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.