De natuur als bron voor (mentale) gezondheid

In de natuur zijn doet veel goeds voor de (mentale) gezondheid. Levendig Landgoed Huize Padua sloot zich daarom aan bij de Groene GGZ. Een initiatief waarbij 14 ggz-aanbieders met IVN en Nature For Health (NFH) samenwerken aan het inzetten van de natuur als bron voor (mentale) gezondheid.

Lianne Verbruggen, transitie directeur behandelzaken/ klinisch psycholoog bij GGZ Oost Brabant: “We willen de natuur die Levendig Landgoed Huize Padua ons biedt meer benutten als bron voor (mentale) gezondheid. We zijn ervan overtuigd dat de gezondheid en het welzijn van cliënten, medewerkers en naasten hierdoor zal toenemen. De ontwikkelingen op het levendig landgoed en binnen het Expertise centrum Huize Padua geven ons de mogelijkheid om de natuur meer te gaan benutten. Niet alleen qua zorg (behandelen, wonen, werken, leren en vrije tijd) maar ook in de gebouwen, de voorzieningen op het terrein en voor GGZ Oost Brabant als werkgever.”

Meer weten?
Wil je meer weten over dit mooie initiatief? Kijk dan op de website van Groene GGZ. Hier is alle informatie rondom het initiatief te vinden.

 

Wij gaan netjes om met je gegevens. Lees hier hoe wij je gegevens verwerken

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1742 - 1832
1832 -1969
1969 - Nu
2024
2026
2030

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.